Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Tattoos που άφησαν ιστορία και ...μας πέθαναν στα γέλια!

Όλα ξεκίνησαν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Central Perk τη δεκαετία του '90, όταν η Phoebe αποφασίζει να πάει να κάνει τατουάζ έναν κρίνο- από το όνομα της μητέρας της που ήταν Lilly-, πείθοντας και τη Rachel να κάνει μια καρδούλα στο γοφό, κάνοντας έκπληξη και στο Ρός που εκείνη την περίοδο τα είχαν φτιάξει (πρίν το we were on a break φυσικά!).
Όταν φτάνουν στο τατουατζίδικο η Rachel είναι εμφανώς τρομοκρατημένη αλλά η Phoebe την "πείθει" να το κάνει. Μετά από αρκετή επώδυνη (φαντάζομαι) ώρα τελειώνουν και η καθεμία πάει να δείξει στην άλλη το τατουάζ της. Η Rachel δείχνει την καρδούλα και η Phoebe δείχνει μια τελεία!
"Εμ... Είναι η Γη απο ψηλά, όπως την βλέπει η μητέρα μου!.... Μα το ήξερες οτι το κάνουν με βελόνα?"
"Όχι, εμένα μου το έκαναν γατάκια με τη γλώσσα τους!!!"

Επιστρέφοντας στο σπίτι δείχνουν τα κατορθώματά τους στους υπόλοιπους και μπαίνει μέσα ο Ρος.
Της λέει "Έκανες τατουάζ?" και εκείνη απαντάει το θεϊκό "Ίσως... Ένα μικρούλι... Η Phoebe έκανε ολόκληρο τον κόσμο!!!"


Αρκετά χρόνια αργότερα, στα "Φιλαράκια" της δικής μας εποχής, (βλ. How I Met Your Mother) στο εναρκτήριο της τρίτης σεζόν, o φρεσκοχωρισμένος Ted φασώνεται στο MacLarens με μια τύπισα.

Ο Barney προτείνει να την βρουν κάπου όλοι μαζί (και με μια φίλη της φυσικά). Μετά απο ένα πέρασμα σε ένα τζακούζι ξένων ανθρώπων και πολύ πολύ αλκοόλ η Amy και ο Ted καταλήγουν σε ένα τατουατζίδικο όπου ο πρώην της Amy χαρίζει στον Τed ένα πολύ "ιδιόρρυθμο" τατουάζ... Μια... τσουλοσφραγίδα (tramp stamp!), τουτέστιν μια γιγάντια πεταλούδα χαμηλά στη μέση του!
Όπως ο ίδιος ο Barney αναφέρει στο blog του:
Recently, my best friend Ted violated the “parachute clause” of the Wingman Code.* Normally, an infraction of this magnitude results in one or more of the accepted punishments:
* GUILLO-TIE
* DEATH BY BOONDA
* WINGMAN WINGS REVOKED
* GARNISHING OF WAGES
* WATERBOARDING
* BANISHMENT
* Installments of the “Wingman Code - Stinson Edition” to be furnished later
Instead, Fortuna levied her own, decidedly more permanent penalty:

Ted’s Tattoo, courtesy of karma

As a man who fuels his lamp of learning with the oils of others’ misfortune, let me expound the following maxim: DUDES SHOULDN’T GET TATTOOS.


Και καταλήγουμε στη nerdικη αλλά ξεκαρδιστική εκδοχή των "Friends" (βλ. The Big Bang Theory) όταν ο Ραζ και ο Γουόλοβιτς "ντύνονται" "μοναχικά παιδιά της νύχτας" και πάνε σε ένα γκόθικ μπαρ για να ρίξουν γκοθ γκομενάκια.
Μολύβι κάτω απ' τα μάτια, ολόμαυρα ρούχα, καπαρτίνες και... tattoo sleeves!

Αφού προηγείται ένας επικός διάλογος για τα ποτά τους (με τον Γουόλοβιτς να παραγγέλνει Rasberry Vodca- με βάση και τον οδηγό "How to be Goth"- αφού it looks like blood!) ψήνεται κατάσταση (λέμε τώρα) με δύο κοπέλες και καταλήγουν φυσικά σε ένα ταττουατζίδικο.

Ο Γουόλοβιτς είναι πεισμένος να το κάνει, παρ' όλους τους προβληματισμούς του Κουθραπάλι μήπως δεν αξίζει για ένα πήδημα να χάσει για πάντα ο Γουόλοβιτς τη δυνατότητα να θαφτεί σε Εβραϊκό νεκροταφείο! Μέχρι τη στιγμή που αρχίζει ο πόνος όταν ο τατουατζής ακουμπάει το... οινόπνευμα στο δέρμα του Γουόλοβιτς! Πετάγεται πάνω και αποκαλύπτει στις κοπέλες οτι τα έκαναν όλα στα ψέματα και πως τα τατουάζ στα χέρια τους ήταν tattoo sleeves, ελπίζοντας οτι με την "ειλικρίνειά του" θα τις κέρδιζε... LOL

2 σχόλια:

  1. Αυτό με τα γατάκια είναι τρομερή ατάκα! Τι φλώρος ο Ρος. Στα διάλα... Ο Τεντ καλά να πάθει... Ο Ραζ πάντα τις πιο γαμάτες ατάκες έχει το έχεις παρατηρήσει;

    Πολύ συζήτηση για tatoo πέφτει τελευταία το έχεις προσέξει; Περίεργα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συζήτηση που πέφτει περί tattoo, είναι επειδή ξεκινάει η σαιζόν του μπεγλερόγυφτα τέλη Απριλίου, που θα το κάνει για να το δείξει στην παραλία.
    Αν ήξερε ο Έλληνας τι εστί και ότι δεν πρέπει να το κάνει καλοκαίρι, δε θα έκανε tramp stamps και κινέζικες πινακίδες..
    Πολύ απλά, γιατί θα το έκανε για πάρτη του!

    Καλώς σε βρήκα, και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή